Promenad och djungelpojke

Igår gick Nille och Milton sin första barnvagnspromenad tillsammans med Johnny, en kompis till oss som också precis har fått barn.

De va inte borta särskilt länge men jag hann ändå sakna Milton lite 🙂

Under tiden de var borta passade jag på att ta med mig lite hundgodis och gå en sväng med hundarna. Jag körde lite ostrukturerad träning med alla tre.

Jag tänkte bjuda på en bild på en liten djungelpojke också


Den här outfiten kom en av våra favoritsköterskor Mona med när vi blev tvugna att flytta från Huddinge Sjukhus.

Det är inte Mona som sytt dem utan hon har bara valt ut dem till honom. Tydligen är det några fina människor som sitter och syr kläder till neonatalen och ger som gåvor.

I paketet låg det här kortet


Jag ska mejla en bild på Milton i kläderna till den där mejladressen och tacka tänkte jag. Tänk va mycket fina människor det finns i världen. Den här resan har verkligen visat hur mycket människor faktiskt kan göra för varandra när det behövs.

Mönstret på kläderna tycker jag symboliserar neo-tiden på Huddinge lite. Miltons filt som han fick på Huddinges Neo var också leopardmönstrad, alltså den filt som han hade i värmebädden.

4 reaktion på “Promenad och djungelpojke

  1. Morgonläsning kvällsläsning och ibland även mitt på dagläsning. Det är så kul att följa er och se alla framsteg som sker.
    Nu har du skämt bort oss Ylva……..

  2. Haha, måste hålla med mamma. Detta är nog den sida jag besöker mest (förutom Instagram;)). Jätteroligt att läsa och du är superduktig på att uppdatera. Har dock inte någon riktig koll på hur man kommenterar från telefonen, därav brist på kommentarer från min sida.
    Pussa på Milton från mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *