Shopping och fika med mami

Mamma och jag tog en liten sväng till Skärholmens Centrum. Mamma shoppade lite men det enda jag köpte var en sovmask till Nille.

Jag vill ha en liten svag lampa tänd så att jag kan se Milton på natten men Nille har svårt att somna med lampan tänd så då kändes det som bästa lösningen med en sån här. Hoppas det funkar!


Jag matade precis innan jag åkte och Nille messade mig direkt när han vaknade och började knorra lite och då åkte jag och mamma hemåt. Men när jag kom hem var Milton jätteledsen och upprörd, och ville amma jättelänge, typ hela kvällen Hahah. Å emellan åt spände han sig allt va han kunde och lyfte huvudet och tittade på mig med sina stora ögon. 

Men nu är han nöjd igen!

En fika hann vi med, mamma och jag

Alltid supermysigt att hänga med mamma, hon är bäst helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *