BabyShower

Åh vilken underbar dag jag har haft idag ???!!!!

Började morgonen med brunch hos svärmor/Miltons farmor, hon hade dukat upp som värsta hotellbuffen med chark, pannkakor, smoothie, potatis och köttbullar osv!

Sen åkte vi hem och när jag öppnar dörren hemma så är mina underbara vänner och mamma där och har ordnat med världens finaste överraskning till mig! En babyshower i efterskott!!!

Jag fick tårar i ögonen och höll på att börja gråta ? jag blev så himla glad!!!

Bellini med små nappar i!


De hade ordnat så himla fint, med massvis med god mat, ost, chark, tårta, fika, presenter, blöjtårta och massa gulligt runt omkring!!!

Jag älskar er så otroligt mycket,och är så tacksam över att ha er i mitt liv.

Tre av dem var sjuka vilket såklart var tråkigt att de inte kunde vara med, men jag är samtidigt såååå tacksam att ni verkligen har uppmärksammat hur känsligt det är med infektioner och sätter honom i första hand.Vänner som dem är verkligen guld värda!!

 Orden räcker inte riktigt till men jag tror att dem vet hur mycket det här betydde för mig och att det här är något jag kommer minnas hela mitt liv ?

Som om inte dagen varit bra nog så åkte jag efter babyshowern hem till min bror och hans familj. Jag lämnade Milton hemma med Nille och sen busade jag lite med deras underbara barn en stund och nu är jag hemma igen, och jag känner mig alldeles lycklig i kroppen!!!

3 reaktion på “BabyShower

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *