Handgjorda presenter

Sen jag fick Milton har jag verkligen börjat tycka det är kul med kläder och sånt som är hemmagjort, så jag önskar mig hela tiden grejer av mamma som jag vill att hon ska göra. Stackars mamma har fullt upp! 

När jag var liten tyckte jag att det var jätteroligt att sy och jag och mamma sydde väldigt ofta tillsammans. Jag har en egen symaskin men den står på Viggsö (vårt landställe) pga av att jag har varit helt ointresserad senaste tiden. 

Men jag tror att det är dags att ta hem den nu, och mamma och jag får nog börja ha lite sykvällar igen. Jag kommer nog inte ens ihåg hur man trär en symaskin längre.

Hursomhelst fick jag de här fina av mamma/mormor igår:

Dregglisar är för övrigt ett måste här hemma nuförtiden, man hinner knappt klä på honom innan har kräkts på kläderna stackarn!


Å den här söta hänger numera över Miltons skötbord.

Den spelar en liten visa och snurrar lite sakta.

Å de mest fantastisk är att Milton flera gånger legat tyst och tittat medans jag bytt blöja nu ! Han hatar verkligen att byta blöja annars och skriker allt vad han kan. Hoppas att det här lugnet håller i sig

Det är Kajsa (min brors fru) som har gjort den!

3 reaktion på “Handgjorda presenter

  1. OJ OJ OJ vad mycket fina saker, rena julafton…..och kreativiteten fortsätter att visa sig. Så härligt stt se.
    Hemma hos farmor ska det också läsas mycket med alla barn. Det är så viktigt med sagor och att skapa en nyfikenhet på böcker och stt lära sig att läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *