Trikåsjal + valp = sant

Min första sjal köpte jag för ungefär ett år sen när vi skulle få hem vår lilla mellanpudelvalp. Vi har ju två äldre hundar som fortfarande ville komma ut på sina dagliga långpromenader och lilla valpen skulle ju inte vara stor nog att hänga med på det.

Så för att hon skulle kunna hänga med på långpromenaderna utan att behöva gå så långt så googlade jag lite på hur vi skulle lösa det.

Då hittade jag en text där Eva Bodfäldt tipsade om att bära sin valp i sjal , nu hittade jag inte just den texten men här hittade jag ett nyare blogginlägg där hon skriver om sin valp som hon bär + en fin bild också ! http://www.evabodfaldt.com/blog.evabodfaldt.com/2016/7/16/vlkommen-will-ja

Hon är för övrigt enligt mig en riktig förebild inom hundträning så självklart tänkte jag att det här tipset måste vara bra, och det var det verkligen.

Jag köpte första bästa sjal jag kunde komma över och valet föll på en mjuk bomulls-bärsjal från Granit. Vår lilla valp Lexie älskade att sitta där från första stund!

Här sitter hon i bärsjalen innanför husses väst!

 

Hon växte snabbt ur den men nu har den ju kommit till användning igen till Milton.

Milton fick sitta i den sjalen första kvällen när vi kom hem från neontalen, och han älskade det från första stund.

sjal

Att knyta en trikåsjal är superenkelt och känns inte lika lätt att misslyckas med 🙂

sjalll

Å en bild på hela gänget

sjall

Bilderna är alltså från vår första kväll hemma. Vi var så galet trötta men ändå så lyckliga över att äntligen få vara hemma igen.

På bilden kan man se hans sond som ligger på sjalen. Herregud vad vi är tacksamma över att han inte behöver den längre.

6 reaktion på “Trikåsjal + valp = sant

  1. Vilka härliga bilder, man blir så glad av att se dem! Mycket har hänt sedan ni gick med Lexie i sjal!❤️❤️❤️

  2. Jag tog på mig en rymlig tröja stoppade valpen innanför och satte ett bälte hårt om min midja under hundvalpen, som kikade ut i ringningen. Det är inte enkelt det där med att rasta vuxen hund när man får en liten valp som inte kan vara ensam hemma. Bärsjal verkar vara en jättebra lösning.

  3. Så kul 🙂 Jag bar min Lagotto-valp i väska första tiden när jag var på jobb i skogen, men han var inte direkt överförtjust… Bebis har älskat sele från första stund och nu har vi gett oss på bärsjal också. Supermysigt! Fin liten pojke du har, och fina hundar också förstås 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *