Bärsele

Bärsele måste ju helt klart vara det enklaste alternativet till att  bära.

Innan Milton kom till världen hade jag synat marknaden och funderat på vilken sele jag ville ha. Det finns ju hur många olika märken som helst och på sociala medier blir det nästan bråk i kommentarfälten om vilka selar som är bra och inte!

Intressant att läsa, jag lägger sällan (aldrig?)mig i såna diskussioner men däremot har det påverkat mitt val.

Det här är en bild som ofta kommer upp när det diskuteras om vad som är ergonomiskt eller inte.


Den här tycker jag är bättre. Men jag tycker det är lite krångligt att få till riktigt sådär höga knän som det helst ska vara, men den har ändå gjort att jag vet vad jag ska försöka sträva efter när man justerar sele eller sjal.


Miltons faster hade snappat upp vad jag ville ha för sele, så den där dagen när vi kom hem från neonatalen så hade faster och farmor köpt just den till oss, en ergobaby ?


I början var Milton för liten för selen men nu har han äntligen vuxit i den och jag har äntligen fått till det med hur jag ska spänna den. Nilles kusin har en likadan så hon skickade massa bilder till mig hur jag skulle göra

Sen ska man ju bara få in tekniken på att äta utan att spilla på honom ?

En reaktion på “Bärsele

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *