Inga vattkoppor

Idag är dagen då vi kan pusta ut! Milton har nu med säkerhet klarat sig från att få vattkoppor!

Så idag klappar vi oss själva på axeln för att vi klarade det, och så är vi lite extra tacksamma över moster som kom hit och la om såret så att vi själva slapp peta i smittan!

Jag har glömt skriva om senaste BVC-besöket också som vi va på förra veckan (Milton ca 10 v. gammal då)

Då vägde han 4320 gram, var 52,8 cm lång och hade ett huvudomfång på 36,5 cm.

Nästa gång vi ska dit ska han få sin första vaccinations-spruta! Fy va hemskt säger jag bara. Det jag tycker är mest jobbigt är att de tydligen kan få feber och bli hängiga efter sprutan!

Så här ledsna kommer vi bli då?

8 reaktion på “Inga vattkoppor

 1. Men asså jag smälter! Så jäklarns söt ?. Måste komma upp och hälsa på snart!
  Ett tips är att inte titta honom i ögonen när sprutan tas. Det sa dem åt mig att göra och det var fruktansvärt jobbigt för mammahjärtat. Som tur var gick det fort över och det var nog jobbigare för mig än för Alma. Sjukerier slapp vi som tur var.

 2. Så sööt! ??

  Och vad skönt med vattkopporna!! ??

  Nu är Milton om Mila i vikt! ? Hon hade gått ner sist, lite mer än 100g på 3v. Så nu har vi fått börja med ersättning och amma…

  Vi får boka in och ses snart!! 10e börjar Levi på förskolan igen så vi borde boka något den veckan tycker jag ?

  ?

  • Åh va kämpigt, men det tar hon igen snabbt!
   Ja det tycker jag verkligen vi ska göra jag har typ ingenting planerat ???

 3. Milton är en sån otroligt gullig unge, till och med i den superledsna minen!? Kanske moster Greta har några tips om hur du och Nille ska agera när han får vaccinationssprutan så att det går så smidigt som möjligt! Dessutom, alla barn reagerar inte så starkt på att få sprutan heller!???

 4. Det kommer nog inte vara några problem för Milton med sprutan. Han verkar vara en stark liten krabat. Tålig tror jag också att han har blivit med allt han varit med om under sina första månader. Det kanske blir en liten tår och sen blir allt bra igen. Det håller vi tummarna för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *