Hundarnas nyår!

Våra hundar firade sitt nyår traditionsenligt på Viggsö.

Där skjuts inga fyrverkerier på nära håll och de spenderar  dagarna åt att strosa ute i skogen och ligga på soffkanten och spana ut över ägorna.

Såhär såg det ut på nyår förra året, det var strålande sol därute då!


Å den här bilderna skickade mamma till mig iår!


Å den här vackra bilden, skickade pappa. Jag är lite lätt avundsjuk på dem just nu.


Å de här bilderna är tagna idag, på nyårsdagen.

Jag är så himla glad att de har turen att få vara där ute med mamma och pappa och slippa allt.

Fyrverkerier är vackert att se på men de ställer till med så mycket hemskt för både djur och människor. På tolvslaget kunde jag inte låta bli att tänka på hur många hundar som blir skrämda och sliter sig från sina ägare, en del av dem kommer aldrig komma hem igen. En del hundarna blir förstörda för livet efter att ha blivit skrämda. Massvis med människor skadas varje år. Å tänk på alla vilda djur….

Min kompis lilla toypudel, gick hela kvällen och var jättelåg och nere, svansen hängde och hon hässjade. Tyckte så synd om henne, hon var inte alls som hon brukar. Senare på kvällen fick jag höra att hon hade fått ett epileptiskt anfall. 

Hon har haft det tidigare och medicineras för det, man vet ju inte varför hon får det, men det kan ju absolut ha påverkats av att hon mådde som hon gjorde igår. Som tur är mår hon bra idag lilla hjärtat.

Imorgon kommer våra hundar hem igen, och vi saknar dem supermycket som vanligt ?

3 reaktion på “Hundarnas nyår!

  1. Ja vi har det verkligen bra som kan fira nyår på detta underbara ställe och nu har ju ljuset vänt åter och vädret kommer bara bli bättre och bättre! Snart kan nog Milton få göra sin första båtresa och få njuta av detta också!?

  2. Ett mysigare ställe än Vigsö får man leta efter, måste absolut vara ett ” hundarnas paradis ” Milton kommer nog också stortrivas där. Inte alla förunnat att få växa upp i Stockholms vackra skärgård, med vatten och båtar inpå husknuten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *