Miltons första gång på hockey

När Milton blir NHL proffs sen och de gör intervjuer med honom om hur hans hockeykarriär började kanske de är de här bilderna som visas ?!Milton hade alltså sin hockeydebut igår, 11 veckor gammal (korrigerad ålder 4 veckor)

Han låg och sov större delen av tiden, men han vaknade i slutet och ville ha mat, och materialaren där var gullig och erbjöd oss ett rum inne i omklädningsrummet. Så nu kan vi checka av att ha ammat i ett svettigt hockeyomklädningsrum också ! Nille tog en bild på det, men den bilden håller vi för oss själva ?

Här är hela hockeygänget


Vi har som tradition att spela hockey på nyårsafton men det roliga är att jag tror att de här bara är andra gången vi gör det, det är ju aldrig tillräckligt bra is! Men som tur var kunde vi ju spela inomhus i år.

Fler nyårsbilder kommer senare 🙂

En reaktion på “Miltons första gång på hockey

  1. Vilken härlig tradition med att spela hockey på nyårsafton, blir kul att se om det var Miltons debut på hockey också☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *