Pappa börjar jobba

Idag börjar Miltons pappa jobba igen, han har nästan varit hemma i tre månader.

Omständigheterna som har gjort att han har kunnat vara hemma sålänge är ju inte så roliga men de har verkligen gett oss bästa starten på föräldralivet att vi båda har kunnat hjälpas åt så mycket.

De först 5-6 veckorna kunde både Nille och jag få något som heter tillfällig föräldrapenning från försäkringskassan. De får man om man har ett ”allvarligt sjukt barn” som behöver vårdas av båda föräldrarna. Milton räknades som allvarligt sjuk så länge som han behövde sondmatas.

Sen skulle ju Nille börja jobba igen, men han hann bara jobba några få pass och sen kom ju bältrosen och då blev han sjukskriven.

Sen nu över jul och nyår tog Nille ut några dagar semester som han var tvungen att ta ut för att inte bli av med dem, och så hade han ju sina 10 pappadagar att ta ut.

Sover tryggt hos pappa <3

milton-3-manadermilton-3-man

Å gymmar med pappa i babygymmet

mille-3-man

Nille är världens bästa pappa och jag är så himla glad över att det är just honom jag har fått barn med. Jag längtar tills han och Milton kan vara ute och leka och sparka boll och sånt tillsammans

För mig kommer det bli väldigt tomt här hemma utan honom, han är ju inte bara min stora kärlek och pappa till Milton. Han är också min bästa vän !

En reaktion på “Pappa börjar jobba

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *