Milton har träffat sin syssling!

Idag fick vi äntligen till å träffa Nilles kusin Tessan och Miltons syssling Mila

Tessan var den enda förutom våra föräldrar som kom och besökte oss på neonatalen. Nu låter det som om om vi tycker att ingen kom och besökte oss, så menar jag absolut inte. Vi orkade verkligen inte med några fler besök än från våra föräldrar som kom med mat och kläder, vi var ju helt förstörda.

Men Tessan skulle på ultraljud i närheten, mitt på dagen när vi var uppe och vakna så det passade så bra att komma förbi en snabbis. Å nu i efterhand så är det lite extra kul att hon faktiskt kom dit och att hon är en av få som såg honom när han var sådär pyttepytteliten!


Mila är två veckor yngre än Milton, så utvecklingsmässigt så kan man säga att Mila är 6 veckor före Milton. Väldigt roligt  att följa henne för då kan vi se vad som väntar oss snart! 

Mila ser ut som en prinsessa, så vackra ögon med långa ögonfransar och perfekta små ögonbryn. Massor av hår och så är hon otroligt kontaktsökande och så fort hon fick ögonkontakt så log hon superstort. Den lilla tjejen får de hålla hårt i när hon blir äldre!

Vi försökte såklart få till lite bilder på sysslingarna, men det är verkligen såå svårt att fota bebisar. Men här kommer våra tappra försök!



Mila väger mindre än Milton men hon är längre och jag tycker hon ser äldre ut än Milton. Jag tycker Milton ser mer nyfödd ut. Kul att jämföra tycker jag, såklart helt utan att lägga några som helst värderingar i att han är ”efter”.

Ser framemot att umgås mer med dem och Alma och Nattis under mammaledigheten. Alma, Mila och Milton kommer nog busa järnet på släktkalasen i framtiden.

3 reaktion på “Milton har träffat sin syssling!

  1. Fina du! ☺️❤️ Ja det är verkligen roligt att se hur mycket Milton vuxit sen sist jag såg honom och jag är så glad att jag fick hälsa på er på neo. ☺️ Tack för idag, så mysigt och roligt att äntligen träffa er och supersöta Milton!! ❤️

  2. Gullisar ❤️. Kommer bli värsta järngänget och som sagt släktträffarna kommer att bli ännu mer fartfyllda om några år ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *