Fullt upp idag

Man förstår inte hur dagarna kan gå så fort när man har en bebis. En aktivitet om dagen är typ lagom Hahah.

Idag har jag å Nille promenerat i solen med hundarna å Milton i vagnen. Sen har jag bakat och sen jag haft en kompis över med sin bebis som är typ 3 veckor yngre än Milton. Lite mammahäng 🙂 det är verkligen roligt att få prata med någon som är i samma ”fas” i livet som en själv.

Bebin va lite ledsen när jag skulle baka och först försökte jag stå å gunga honom med ena foton på babysittern medans jag bakade men det dög inte så upp med Bebin i didytaien och vips så va han nöjd på nolltid.

I typ 30 minuter……. sen va Bebin hungrig och jag hade inte bakat klart! Men jag har kollat på ” turorials” på youtube om hur man ammar i sjal (ja det finns nog tutorials för allt Hahah)

Så vi lyckades amma och baka samtidigt. Bebin nöjd och mamman nöjd. 


Har förresten råkat bli tipsad om att det är rea på en sele jag har spanat på ett tag. Tror inte jag kommer kunna låta bliiiiiii

2 reaktion på “Fullt upp idag

  1. Hi hi, när du var baby så kunde jag amma dig och steka pannkakor samtidigt! Inget att rekommendera dock men ibland får man bara få saker och ting att funka!???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *