3 reaktion på “Miltons första hockeyklubba

  1. Jaaa, och jag har sagt det förut. Ni har en lekpark utanför dörren som är hur bra som helst. Där kommer klubban nötas ordentligt. Hoppas det finns någon som kommer ha samma tålamod som Miltons mormor Gunnel (Nicklas mormor) hade med Nicklas när han var liten. Vet inte hur många timmar hon har fått stå och tagit emot bollar från Nicklas. Nu var det mest på tennisbanan för där var det svårt att spela ensam. Spel med klubba var roligast om han fick någon som stod i mål när han tränade på att skjuta. Annars skötte han det galant själv också. Han både spelade, stod i mål och refererade, allt på samma gång alldeles själv. Nu får vi se vad Miltons intressen blir här i livet. ???⛵✈⚽?⛳⛷???????????

    • Haha ja jag sagt det förr men får han bara en tiondel av Nilles intressen så lär de KU lite sportrelaterat iaf ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *