Ögonläkaren 

Igår var Milton på ögonundersökning på Astrid Lindgrens i Solna.

Miltons morfar hängde med som sällskap, å det var så skönt att han gjorde det för det tog typ halva dagen !

Det började med att läkaren var 30 minuter sen. Sen gjordes massa övningar där Milton  bl.a.  skulle följa massa olika skyltar med blicken. Det gick jättebra , jag har aldrig sett honom följa något så intresserat förut. Han förstod väl att det var viktigt att göra sitt bästa ?

Sen droppade de droppar i hans ögon som skulle verka i minst 30 minuter så då ville läkaren passa på att äta lunch så vi skulle komma tillbaka efter 50 minuter i stället.

Så då passade jag och pappa på att äta lunch vi med, å en fika hann vi också med 🙂 som tur är hade vi väntrummet helt för oss själva så att vi slapp oroa oss för smittor.

Sen gjordes andra delen av undersökningen och även den gick bra 🙂 så skönt. För tidigt födda har större risk för problem med synen, men de gällde främst extremprematurer berättade ögonläkaren.

4 reaktion på “Ögonläkaren 

  1. Oh vad skönt att höra. Nu längtar jag efter farmors lilla goding. Men det verkar vara en segdragen förkylning/sjukdom så det lär dröja ett tag till innan jag kommer, suck suck, ni får pussa och krama Milton några extra gånger från mig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *