Bubblar över

Har så mycket att skriva om men vet inte riktigt var jag ska börja. Hade aldrig trott att jag skulle ha så mycket idéer om vad jag ville skriva om som jag faktiskt har.

Älskar att skriva har jag kommit fram till 🙂

Det är svårt också att skriva lite kort om allt så att folk orkar läsa det man skriver.

I skolan har jag alltid varit en ”ordbajsare” på prov och sånt Hahah. Om jag inte kunde ett mattetal tillexempel kunde jag skriva. ”Min hypotes är:” å sen skriva lite olika räknesätt som jag tänkt på och hur jag har resonerat. Ofta fick jag nåt halvt poäng för det!

Hur som helst har känslorna bubblat över lite på sista tiden.. det har ”hänt” så mycket. Så här är lite ämnen ni kan förvänta er att läsa om när jag lyckats få det nerskrivet:

Veterinärbesök, Kort läpp-tungband och Hjärtfelet (inget nytt har hänt med hjärtat så oroa er inte :)).

Sen ska jag också skriva om vår nya bärsele, uppfödarutbildningen och barnkläder ? sånt är lite lättare att skriva om.

Förresten… min man han kan ibland ?


Det är så skönt att vi faktiskt är 2 som har gått igenom det här tillsammans. Han förstår ju precis allt jag känner ? å vi kan prata om allt han och jag. Tacksam är bara förnamnet. Han är bäst och jag älskar att han har nära till känslorna han med ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *