Alla hjärtans dag

Möttes av det här imorse jag gick upp ?

Nille tände en brasa och vi åt sen en mysig frukost tillsammans!

Lunchen intogs i skogen med mamma Milton och hundarna


Milton sov i bärselen nästan hela promenaden, såå mysigt


Nu när solen börjar komma njuter jag så otroligt mycket av att vara mammaledig!

Jag har inte bråttom någonstans och jag kan verkligen passa på att vara ute medan solen fortfarande skiner.

Annars har det ju tyvärr varit så att vi kännt oss lite isolerade. Med en för tidigt född blev ju ingenting som man tänkt sig. Jag såg ju framför mig hur jag skulle knata runt med Milton i galllerior och på Ikea och fika och luncher på stan och sånt. Men riktigt så blev det ju inte haha. 

Solen är sååå välkommen, och vi älskar att vara ute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *