Kan inte sova utan min bebis 

Haha japp, det är dagens sanning.

Nille å jag tog en kvällspromis med hundarna och Milton i vagnen. Ja hundarna gick alltså å Milton låg i vagnen  🙂

Å han sussar nu sött i vagnen på nedervåningen och Nille är med honom därnere och sitter och tittar på tv.

Själv försöker jag sova men jag ligger helt klarvaken Hahah. Så jag gick precis ner till Nille och sa att jag inte kunde sova utan min bebis. Nille skrattade och svarade att Milton klarade att sova utan sin mamma i alla fall ??? 

Jaha, bara att gå upp och lägga sig själv igen då ?

Här kommer lite bilder på dagens bebiiiSåhär ser de flesta bilder ut nuförtiden. Hans glädje smittar verkligen av sig och det är inte direkt jobbigt att vara hans mamma när han är på sånt strålande humör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *