Ålder och utveckling

Jag har tänkt att jag ska försöka skriva hur gammal Milton är vid varje sånt här utvecklingssteg han tar.
Dels för att det är kul för oss själva att komma ihåg men också för att jag vet att jag själv tycker det är roligt att veta det när jag läser andra bloggar. 
Så när jag skriver hur gammal han är när han har gjort något så är det inte för att ”skryta” 
Typ kolla vad mitt barn kan, han är bara 4 månader ?
Hoppas ingen tänker så!

2 reaktion på “Ålder och utveckling

  1. Jättebra idé kul lite senare också för det är inte klokt så fort man glömmer, du skulle typ kunna skriva hans korrigerade ålder först för den är ju kanske mest intressant utvecklingsmässigt och hans faktiska efter inom parentes. När jag jobbade på förskola och deltidsförskola så skrev jag alltid barnets ålder efter deras namn på teckningar de gjorde, typ 3 år och 5 mån, skrev jag 3,5 på!

  2. Det tycker jag också är en utmärkt idé. Det blir ju som en sån där ” min första bok”
    Det blir jättekul att visa Milton när han blir lite större och börjar förstå och intressera sig för sitt eget lilla jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *