Bvc-föräldragrupp 

Idag har vi varit på bvc och träffat föräldragruppen. Det är andra gången vi är där och vi har ”missat” 2 ggr

Det har känts lite jobbigt att gå dit, eftersom vi ju inte kan lita på att alla är friska. Alla har ju inte samma mått på vad som är ”frisk” som vi har.

Hursomhelst kändes det jättebra idag, det var bara 4 som var där så behövde inte sitta nära någon ?

Förresten så dök den här upp i mitt flöde, och den stämmer så klockrent. Å eftersom det var två nya som var där idag fick vi presentera oss.

3 reaktion på “Bvc-föräldragrupp 

  1. Ja jag tror faktiskt att jag förstår känslan lite, läser ju lite på prematurgruppen på Facebook. Det här med att ha en prematurbebis kommer nog hänga kvar länge det förstår jag. Har ju en del föräldrar på ÖF som har fått tidigt och jag vet att vi pratar länge om känslorna runt det!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *