Cora 8 år

Idag fyller den här stjärnan hela åtta år !


Vi är så glad att det här lilla yrvädrets kom in i våra liv


För er som inte känner mig och Nille kan jag berätta att Cora är Nilles hund från början.


Han hade alltså henne innan vi blev tillsammans. Så jag fick liksom henne på köpet när vi flyttade ihop. Sån lycka!


Men jag har känt Cora och Nille sen hon var en liten pluttvalp


Å vi hoppas på många fina år till tillsammans ?

3 reaktion på “Cora 8 år

  1. Åh men grattis på älskade lilla Cora! Då skulle hon ju haft extra mycket pussar när vi sågs idag! Fast hon är ju duktig på att se till att få sin del av kelet, man kan ju bara inte motstå hennes ögon när hon vill att man ska klappa lite!???

  2. Tänk 8 år…. Kom ihåg det som igår när vi hämtade hem henne. Redan då en liten kelgris, precis som hennes egen mamma. Husse fick en kram, Coras mamma liksom la tassarna runt Nicklas hals, precis som hon ville ge honom en kram. ??? ta nu hand om min lilla valp, och det har ni ju verkligen gjort. Ett bättre hundliv än era hundar har går väl knappast att få ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *