Premiär på Öppna Förskolan i Fruängen 

I måndags gjorde Milton premiär på öppna förskolan. Vi har längtat så himla mycket till att kunna gå dit, men såklart inte vågat pga av rs-virus å andra smittor ?

Men jag har ju fördelen att ha en mamma som driver en öppen förskola, så det här har tänkts igenom noga för att få till detta

Taggad mamma och bebis

Så i måndags började vi på spädbarnsmassage med en liten grupp som bara är mammor och barn som vi känner på olika sätt. Så alla som går i gruppen är extra noga med att inte komma förkylda eller liknande för de vet om att en ”liten” prematur är med.

Kursen hållls också på en måndag innan ordinarie öppettid för resten av Öppna Förskolan. Så när massagen är, är det bara vi där och inga har har varit i lokalen sedan torsdagen veckan innan 🙂 väldigt safe med andra ord!

Milton tyckte det var mest intressant att titta på de andra och kolla runt 🙂

Å när kursen var över var han helt slut så han somnade medans han åt och sen tog mamma fram en docksäng till honom som han somnade i en stund och jag hann ta en fika.


Ja han sover typ med lite öppna ögon ibland Hahah. Å underläppen suger han in och snuttar på!

Efter en stund var det dags att öppna för dagen och då kom de ganska mycket folk (läs några stycken). Vi satt kvar en liten stund och fikade vid borden men satte oss aldrig med de andra barnen. Det får vänta lite till värsta rs-säsongen är över. Å dessutom var Milton så galet trött så han hade inte haft någon glädje av det ändå 🙂 men jag längtar! Snart så!


Så vad tyckte vi då?

Jättekul tyckte både jag å Milton !!! Dock hade han lite svårt att koppla av och njuta av själva massagen, men vi ska öva hemma nu också i lugn och ro så det ska nog gå bra, nu har vi i alla fall fått massor av bra tips på hur vi ska göra.

Eva som håller kursen känner jag också såklart sedan innan så det kändes också så himla bra!

Jag tycker Milton börjar kännas så stor och stark ? han är inte någon lite klen spädis längre han börjar bli en rejäl bebis!

3 reaktion på “Premiär på Öppna Förskolan i Fruängen 

  1. Oh vad härligt att ni äntlgen kan börja med sådana saker. Förstår att du längtat efter att komma ut med Milton. Man bara måste ju utnyttja situationen nu när Milton har en mormor som jobbar med det hon gör.

  2. Så kul att vi fått till det här, man har ju ett toppenjobb måste jag säga som får gulla med sina barnbarn på arbetstid!???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *