Nellie 10 år

Idag fyller hon 10 år!!!!!


Min kloka underbara lilla hund.


Hon är min första hund och jag kan knappt minnas hur livet var utan henne.

Hon har alltid varit vid min sida, i både massvis med glädje men också när ja har varit ledsen har hon alltid funnits för mig.


Hon har varit med mig på ALLT under 10 års tid! Instruktörsutbildning, praktikplatser, jobb, tävlingar, utställningar, grillkvällar och fester, shoppingturer och nu även på barnvagnspromenader och bebisträffar.


Hon är den smartaste hunden jag känner och hon kan räkna ut saker så långt i förväg så man blir alldeles chockad ibland. Man kan inte lura Nellie.

Jag köpte ju Nellie när jag bodde hemma, så Nellie älskar mina föräldrar väldigt mycket, speciellt min pappa. Å sen pappa blev pensionär har vi låtit Nellie välja de gånger hon har sagt att hon vill stanna kvar hemma hos dem. Eller om mamma och pappa är på besök hos oss vill hon ibland följa med dem, och nu för tiden får hon nästan alltid det. Sen är hon alltid glad att komma hem igen sen dagen efter, men de känns underbart att låta henne få bestämma vad hon vill.


Nellie är så trygg i sig själv och det är inte mycket som skrämmer henne. Hon vet precis vad hon vill, och vill hon inte gå när det är blött då visar hon det väldigt tydligt. Hon kan uppfattas som väldigt lat ibland men sanningen är den att hon bara är en riktig livsnjutare. Lata sig i solen och bli buren i skitväder är hennes stil. Men än är det världens fart på henne, men bara på hennes villkor. Å hon har också verkligen bevisat att man kan ”lära gamla hundar attt sitta”

Hon älskar fortfarande att träna precis lika mycket som när hon var liten, och hon lär sig saker i rasande tempo precis som förr.


Jaa, det är lycka att få äga en sån underbar liten hund som Nellie. Hon är bland det bästa som hänt i mitt liv. Hade det inte varit för henne så hade nog mitt liv sätt väldigt annorlunda ut. Jag hade kanske inte valt vare sig de jobb eller utbildningar jag valt och kanske hade jag nog inte ens blivit kär i Nille om det inte vore för henne.

Jag är också så glad att Milton får ha henne som sin ”storasyster” nu. Tryggare kompis finns inte, Nellie vet precis hur hon ska lägga sig tätt intill honom för att han ska känna sig trygg.

Jag känner sån tacksamhet till en person som heter Barbro, det är hon som är fött upp min underbara kompis å hade det inte varit för kennel Bafilis så hade jag aldrig fått chansen att få ha Nellie i mitt

2 reaktion på “Nellie 10 år

  1. 10 pussar från farmor kommer här.
    ??????????
    Håller helt med att någon mer livsnjutare till hund än Nellie får man leta efter. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *