Morgondagens planer

Har varit litet dåligt uppdaterat här senaste dagarna 🙂 

Vi har haft fullt upp, så bloggen har blivit ”lidande”

Dessutom hade jag förberett ett inlägg till första april men det hade jag misslyckats att publicera, och det känns inte så kul att publicera det fel dag liksom Hahah.

I morgon ska vi till bvc på vanlig rutinkoll å min plan är att hinna ”vårstäda” hundarna också.

De innebär kloklippning, gå igenom allas tänder och skrapa vid behov. Rycka öronhår på Nellie å Lexie. Raka mellan alla hundarnas tramdynor å sen klippa och bada hela gänget. Det tar sin lilla tid vill jag lova.

I vanliga fall brukar jag bada, klippa osv när det behövs bara. Å lite vartefter. Men ibland får jag ett ryck att jag vill köra igenom allihopa. Ungefär som att storstäda huset Hahah.

Jag kanske inte ska skriva ”i vanliga fall” utan istället skriva, ”innan Milton kom” för om sanningen ska fram så är det faktiskt mamma som hjälpt mig sjukt mycket med bad och klipp av hundarna sedan dess. Sån himla tur att mamma har pudel själv och vet hur de är att sköta pälsarna, det är liksom inte bara å bada och tro att det är klart sen ?

Idag har vi varit på babymassage vilket Milton nu verkar börja uppskatta mer och mer. 


3 reaktion på “Morgondagens planer

  1. Ni är välkomna, imorgon blir det helrenovering av så många hundar vi hinner med!??Safira har ju kladdat in sig i kåda som jag borde göra något åt också!???

  2. Oj oj, det där låter som det är mer än en dags jobb.
    Mysdagar för alla småttingar i familjen. Babymassage mmmmmm låter underbart, hoppas de 3 andra tycker om det dom kommer att få ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *