Naprapat

Idag har jag varit hos min naprapat. Hon har gått igenom min rygg och så kände hon igenom min mage.

Jag hade en liten liten delning kvar i magmusklerna och jag har nu fått order om att använda MammaMage-appen och så har jag fått lite andra övningar för att stärka ryggen.

Nu är det dags att börja ta hand om min stackars kropp.

Tänk vad den har fått vara med om.


En reaktion på “Naprapat

  1. Så skönt att få lite råd ”utifrån” det är lätt att glömma bort sig själv i den här bebisyran! Bra att du får tid att tänka lite på dig själv! Man får inte glömma bort det faktum att det bästa för Milton faktiskt är att hans föräldrar mår bra då kommer även han att få det han behöver! Stor kram till er båda som kämpar så!❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *