Mamman 29 år 

Det har varit fullt upp här hemma, i Lördags blev Milton hela 8 månader! Samma dag fyllde jag år, 29?!?!

Sååå gammal, hur gick det till liksom!

Jag hade inte planerat att ha kalas utan tänkte egentligen bara fira med familjen, men det var bara mamma å pappa som kunde och jag var sugen på att baka. Så i torsdags fick jag ett litet ryck och spontaninbjöd släkten på fika. Det var såklart inte så många som kunde komma med så kort varsel. Men jag har en enorm släkt så det blev väldigt lagom ändå!

Min mamma har sex syskon ?

Jag bakade havreflarn och hallongrottor ? å en hallon-vitchoklad-marrängtårta ?

Kul att få baka lite, det var länge sedan 


Havreflarnen blev goda men inte så snygga, så ni får ingen bild på dem ?

Hade inga vanliga havregryn, så det fick bli på dessa, men det gick bra ändå!


Jo förresten, jag brukar ju göra en månadsuppdatering den 10e varje månad men eftersom vi inte har varit på bvc sen förra månadsuppdatering så kommer den komma lite senare. Annat svar jag ju ingen vikt och längd att presentera.

På torsdag ska vi till bvc och då ska vi även träffa en läkare som kommer från Liljehomens bum (barn o ungdomsmottagning) 

Vi kommer då att få göra 6 månaderskontrolen eftersom han nu är 6 månader korrigerad ålder. Å så kommer vi kunna ställa frågor om eventuella operationer av hans brock. Hoppas på bra svar men har inga förväntningar.

Det känns som om alla bara säger ”man får vänta och se”. Men nu vill vi veta När det är dags att operera om de inte växer till sig av sig självt!

Bild på Milton och Nille


Milton i sin MiniRodini-body

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *