Bära bebis på rygg

Igår kväll var jag ensam hemma och kände att jag behövde göra lite ”roliga” saker som att plocka ur diskmaskinen och hänga tvätt men Milton var lite trött och ville helst ligga i min famn så då fick jag feeling och kände för att testa att ha honom på ryggen i sele.
Sagt och gjort slängde jag upp min bästis på ryggen, och jag vet faktiskt inte vem som var nöjdast. Bebin eller mamman?


Tittuut


Å det var såå smidigt och gosigt så han kommer få sitta där många fler ggr!

 Här är en video från idag 

Väldigt praktiskt när man vill gå i skogen med hundarna också? 

2 reaktion på “Bära bebis på rygg

  1. Ni ser verkligen jättenöjda ut båda två! Så fint att ni åker ”hem” och kollar av att allt är OK! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *