Höstkläder till snart 1-åringen

Tänk att vår lilla lilla kille har blivit så stor! Om bara 2 månader fyller han 1 år. 

I veckan som varit har vi hunnit med 8månaderskollen(korrigerad ålder) på bvc så när jag och Nille får lite tid över ska vi sätta oss och skriva ihop månadsuppdateringen. Vi gör alltid det tillsammans för det känns roligt att ha de här uppdateringarna sen att kunna se tillbaka på. Å då vill man ju inte missa några viktiga detaljer såklart.

Hursomhelst har jag hunnit med lite shopping till Milton i veckan. Vi hade presentkort som vi fått av Nilles föräldrar och släkt i både Kungens kurva shopping och i Nacka Forum så vi har varit på bägge ställena och handlat till Milton och här är en del av resultatet ??

Från Lindex

Från Zara

Ja alltså jag blev såå glad när jag hittade de där camoflague-byxorna på Zara! De har varit slutsålda jättelänge men nu har de alltså kommit in nya, eller liknande! Var tvungen att köpa två i olika storlekar också ?

Mjuka och mysiga vardagskläder!

I helgen fick vi också helt galet mycket kläder av Nilles kusin till Milton, sån lycka ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *