10 månader

5 dagar sent har vi nu alltså skrivit ihop 10-månadersuppdateringen/ 8 månader korrigerad ålder.

Vi har fortfarande en väldigt glad kille här hemma men det märks tydligt att det är någon jobbig fas just runt 10mån/8 mån.

Han har ju nyligen fått sin första tand, och i samband med de fick han väldigt stort närhetsbehov och ville inte alls sova själv längre. Helst ville han amma sovandes hela natten!

Men inte speciellt ledsen eller så, så länge han fick som han ville..


Häromdagen kom helt plötsligt den där lite mammiga fasen, Milton som har varit lika nöjd hos vem som helst hittills blev plötsligt superledsen när vi var och shoppade och jag skulle lämna över honom till Nille. Han försökte liksom hålla sig fast i mig. Sen i lördags var det exakt samma sak när vi var på grillfest. Lilla hjärtat vårt!

Men här hemma har det varit som vanligt, mamma och pappa går lika bra 🙂 Igår när Nille började klä på sig för att åka till jobbet, kröp Milton efter, och när Nille sen gick ut och försvann genom dörren så blev han jätteledsen. Man tycker så synd om honom, man önskar att man kunde förklara för honom att hans pappa kommer tillbaka!

Som jag nämnt tidigare så kryper han alltså nu, full rulle hela tiden. Han tycker det är väldigt roligt att klättra i trappor och tar sig nu upp helt själv (Vi är självklart alltid med honom och håller i, om någon trodde något annat hehe)

Han reser sig och står mot bord och soffor hela tiden och börjar kännas mer och mer stabil.

Han har fortfarande god aptit och äter allt som serveras, riktigt mört kött och tomat är väl det som är favoriten!

Han är nu 69,2 cm lång och väger 8620 gram. Ett huvudomfång på 45,5 cm

En reaktion på “10 månader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *