Vart är vård värld på väg?

I natt har jag typ sovit absolut ingenting. Jag följde rapporteringarna från terrordådet i Barcelona.

Jag tycker det är så himla hemskt!

Å just nu följer jag rapporteringarna från Åbo, där det verkar vara ett nytt terrordåd.

Jag är glad att vi bor där vi bor, känns inte direkt som något ställe någon vill utföra ett terrordåd på. Men ska man inte kunna åka till Mall of Scandinavia eller liknande utan att vara rädd och vara på sin vakt?

Får lust att bosätta oss på Viggsö i stället, men det går ju inte. 


Bebin är i alla fall lyckligt ovetande om världen utanför ett bra tag till.

Men vad är det för värld han ska växa upp i.

3 reaktion på “Vart är vård värld på väg?

  1. Det är sjukt men jag har inte vart på just MoS sen typ 1,5 år tillbaka. Det känns bara som ett obehagligt ställe att vara på i dessa tider…

    • Det är fruktansvärt att man ska behöva känna så. Jag gillade verkligen mos, men varje gång jag varit där har jag tänkt på terrorhot.
      Jag och mamma var där på invigningen, det hade ju varit världens ”bästa” mål för en terrorist. Usch och fy!

  2. Kan bara hålla med, känns så meningslöst detta våld och så stort lidande för många människor. Samtidigt blir man ju påmind om vad som faktiskt är viktigt här i livet, hälsan och kärleken till våra nära och kära! Och precis som du säger bor vi ju ändå en del av världen som känns relativt lugn!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *