Rallylydnadstävling

Igår tävlade jag med Lexie, dubbla klasser i rallylydnad.

Jag tycker vi både kändes ganska okoncentrerade igår men vi lyckades ändå få ihop poäng till ett godkänd resultat. Hon är verkligen härlig Lexie!  Precis innan vi skulle gå in gick en bjässehund förbi oss och Lexie tyckte nog att den var onödigt stor och så vidare ? men trots det kan hon samla ihop sig och prestera. Tappade koncentration ibland men hon hittar hela tiden tillbaka. 

Hon är tacksam att tävla med på det sättet, hon låser sig sällan utan brukar alltid gå att övertala till att hitta fokus igen.

75 poäng blev det alltså i första klassen, och vi fick en rosett och en hundgodis påse.


”Härlig energi, pigg och glad hund” hihi ja det är verkligen precis vad hon är!


Nille och Milton var med ?


Runda nr 2 var inte så lyckad. Typ alla ”sitt” blev ”ligg” Hahah så kan det gå ibland. Tycker ändå att hon kändes följsam och positiv ? 61 poäng blev det där. Gränsen för godkänt resultat går vid 70 poäng i nybörjarklassen.

2 reaktion på “Rallylydnadstävling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *