Promenad

Här kommer lite bilder från dagens promenad, Nille har jobbat natt så han är hemma idag. Väldigt skönt!

Bebin är nu mer vildare än vildast och det är väldigt svårt att ta en bild när han sitter still hehe.

 

DSC01991 (2)DSC01989 (2)DSC01981 (2)DSC01978 (2)DSC01975 (2)

Måste bara visa den här bilden också, hundarna hade fått tuggben, och Milton ville göra likadant som hundarna. Inte så fräscht kanske, men hellre såna ben än råa märgben haha. Kolla in hans hår förresten, de har vuxit såå mycket, och det ser ut som att det börjar locka sig lite!DSC01954 (2)

3 reaktion på “Promenad

  1. Usch, tror du får göra en egen laddning till Milton, gjorde inte du superfina tuggben av tunna kycklingskivor som du torkade i ugn, för det är klart att Milton måste ha egna tuggben??? Fina bilder vid bryggan???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *