Babyzen yoyo resevagn

Idag har vi varit ute på promis och testgått den här resevagnen som vi kommer behöva inom kort 🙂 får berätta mer om varför i slutet av den här veckan.

Den här vagnen blir alltså liten som ett handbagage när de fälls ihop och det är ju otroligt smidigt när man är ute på resande fot.

Allting är litet och nätt på vagnen men Milton är ju så liten än så han hade väldigt gott om plats trots ytterkäder! Det finns flera smidiga fack på vagnen och även en ordentlig korg under med tanke på storleken på vagnen.

Det går inte att fälla till fullt liggläge men det går ändå att fälla så mycket så att det borde gå alldeles utmärkt att sova middag i vagnen.

Hjulen är ju inte direkt några terränghjul av förklarliga skäl så på asfalten kändes det lite som att gå med en kundvagn, de skakar liksom. Men inomhus på slätt golv var den såå lättstyrt och i och med att den har svängbara framhjul så vänder den på en femöring. Så på flygplatser och i gallerior och liknande är den säkert perfekt!

Milton sitter ju bakåtvänd i sin vanliga vagn och det känns egentligen tidigt att ha en framåtvänd vagn men han trivdes som fisken i vattnet i resevagnen. Dock ville han sitta och hänga över kanten på ena sidan och titta ner på marken ahah

Bild på Milton i vagnen

DSC02144 (2)

I hans vanliga vagn har vi ju en åkpåse så då behöver man ju inte tänka på varma kläder på samma sätt.

Här har han på sig en par merinoull-leggins från Mini Rodini, en t-shirt och en stickad tröja från H&M. Över det har han en Pico-overall från Mini Rodini.

Å här kommer bilder på kläderna han har på sig under overallen.

DSC02123 (2)

DSC02128 (2)

DSC02137 (2)

Det var mycket varmare ute än vi trodde så overallen åkte av ganska snabbt 🙂

DSC02167 (2)

Han älskade att krypa runt i parken, och han ville typ krypa ifrån mig!

DSC02177 (2)

DSC02181 (2)DSC02191 (2)

En reaktion på “Babyzen yoyo resevagn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *