Nytt jobb, woop woop!

Senaste tiden har gått i 180 km/h, jag vet knappt vart jag ska börja!

För ett par veckor sen, knackade det på ytterdörren här hemma. Det var Nille som öppnade och utanför står försäljningschefen för ett företag som jag länge velat jobba för!

Vi bor i samma område och vi har tidigare haft samma kunder och sprungit på varandra ibland då han har haft samma distrikt som jag.

Han kom faktiskt och knackade på dörren förra sommaren också men då för att tipsa om ett annat jobb. Jag var ju gravid då så jag sa lite på skämt;  ”kom tillbaka om ett år”. Å det gjorde han!

Jag hade ju egentligen tänkt vara hemma med Milton till Augusti 2018, men när jag fick frågan om jag kunde tänka om och börja jobba typ nu så kände jag såklart att den här chansen var alldeles för bra för att inte ta!

DSC02333 (2)

Jag kommer alltså att börja jobba på Petfood!

Det är ett säljjobb, med liknande distrikt som jag hade på mitt gamla jobb men till ytan är det mindre, men med ungefär 4 ggr så många kunder. Kunderna är zooaffärer och veterinärer och jag kommer alltså få tillbaka många av mina gamla kunder som jag har saknat så!

Petfood är en fullsortimentsgrossist som tillhandahåller flera olika fodermärken, och tillbehör i all oändlighet till husdjur. Företaget ligger i Norrfjärden i Piteå och jag kommer ha ungefär 30 härliga kollegor. Av praktiska skäl utgår jag såklart hemifrån mig på morgonen 🙂

Jag börjar på heltid den 13 November men kommer smygstarta med lite jobb innan det, bland annat på Zoorfmässan som är redan nästnästa vecka.

DSC02330 (2).JPG

Hela lilla familjen har varit i Norrland i veckan, och företaget ordnade så fint att Milton och Nille fick följa med och bo med oss så att vi kunde sova tillsammans på nätterna.

Så i helgen firar vi att jag har fått nytt jobb och att Nille får ta över föräldraledigheten med Milton. Det här kommer bli så otroligt bra för oss alla tre!

4 reaktion på “Nytt jobb, woop woop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *