Sista dagen som mammaledig

Idag har jag och Milton firat Nille på farsdag med en present och lite extra kärlek. Min egen älskade pappa uppvaktade jag lite igår istället.

Idag är också min sista dag på föräldraledigheten och imorgon tar Nille över och kommer få 9 månader hemma med Milton! Jag är övertygad om att de kommer få en underbar tid 🙂

Lite bilder från dagens besök i lekparken utanför oss

DSC02871 (2).JPG

Mina kärlekar!

DSC02954 (2).JPG

2 reaktion på “Sista dagen som mammaledig

  1. Satt o kikade på Nyhetsmorgon i dag 22/10. Där deltog en familj vars lilla flicka fått en hjärnskada vid förlossningen pga otillräcklig personal, så oerhört oerhört sorgligt. Tänkte på Er o hur ni kämpat/kämpar. Jag är så glad att lille Milton fått hjälp o världens bästa föräldrar, släkt o vänner. Många tårar rullar när jag tittar på ditt fina bildspel. Önskar Er stor lycka till i framtiden och hoppas vi ses snart ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *