Helgen

Den här helgen är första helgen på väldigt länge som vi verkligen har haft helgkänsla. Eftersom jag har varit ledig så länge och Nille har jobbat skift så har liksom gränsen mellan helg och vardag suddats ut.

Fredagen hade vi fredagsmys med entrecote och sötpotatis i ugn, det älskar vi alla tre. Sen blev det idol!

Igår hade Nille heldag med sina polare, de spelade pingis badade jacuzzi och hade de allmänt glassigt. Jag och Milton var bjudna på tjejkväll med brudarna + våra tre smågrabbar. En nollåring, en ettåring och en tvååring.

Måste säga att det är så sjuuukt skönt att åka hem till någon som också har barn! Fick låna allt och behövde inte släpa med mig massa grejer som barnstol, bärsele och sugproppstallrik. De hade ju såklart massvis med roliga spännande leksaker så Milton älskade verkligen att vara där.

Två bilder från när vi var hos mina föräldrar idag på dagenDSC03000 (2)

DSC03013 (2)

 

2 reaktion på “Helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *